1 2 3 4

Інформація про проведену навчально-пізнавальну екскурсійну програму

20 червня 2018 - Администратор
Інформація про проведену  навчально-пізнавальну  екскурсійну програму

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ»

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.соm.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

20 червня  2018 р.  № 02-06/216

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді

 

Рівненська обласна рада

 

Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації

Про проведену

навчально-пізнавальну

екскурсійну програму

 

З метою повноцінного навчання і відпочинку учнівської молоді, розвитку їх творчих здібностей, удосконалення умінь і навичок з певних профілів діяльності, проведення природоохоронної та краєзнавчої роботи,  педагогічним колективом комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради  у травні-червні  проведено навчально-пізнавальну екскурсійну програму „Світ дивовижної природи”.

У програмі взяли участь більше 1000 учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста Рівного та Рівненської області. В рамках заходу проведено стаціонарні та виїзні майстер-класи: „Сувенірна майстерня”, „Захоплююче лозоплетіння”, „Мистецтво орігамі”, „Майстерня квітів із тканини”.

Учні мандрували екологічною стежкою, дізнались багато цікавої інформації про тваринний світ різних континентів у живому куточку, ознайомились із предметами старовини та традиціями українців у світлиці „Берегиня”, дізналися  про особливості вирощування рослин у овочевій  та квітковій теплицях, на навчально-дослідній земельній ділянці,  відвідали  куточок екзотичних рослин, дендропарк, сад пахощів, колекційну ділянку лікарських рослин, милувались колекцією однорічників та багаторічників, які прикрашають територію Станції.

В рамках екскурсійної програми проведено гру-квест „У пошуку скарбів”, конкурси, ігри та розваги. Діти відпочивали на природі та отримали безліч позитивних емоцій. Учні спостерігали за бджолами на пасіці, дізнались про особливості професії пасічника. На завершення міні-подорожі діти мали змогу випустити в небо білих голубів - символ миру, віри та духовної  чистоти.

 

Директор Станції юних натуралістів                                               В. Воробей

Вик. Л. Шехтер (0362) 63-50-29