1 2 3 4

Про участь у Всеукраїнському зльоті учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань, Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти, Всеукра

22 жовтня 2021 - Администратор
Про участь у Всеукраїнському зльоті учнівських виробничих бригад, трудових  аграрних об’єднань, Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв закладів загальної  середньої та позашкільної освіти, Всеукра

  

19 – 21 жовтня  2021 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді в місті Києві відбувся  Всеукраїнський зліт учнівських  виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів та Всеукраїнська виставка досягнень юних натуралістів «Виставковий павільйон НЕНЦ».

Організаторами зльоту був  Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. Зліт проводився з метою підвищення рівня трудового виховання учнівської молоді, поліпшення ефективності роботи учнівських виробничих бригад і трудових аграрних об’єднань, професійного самовизначення учнівської молоді.

Команду Рівненщини представляв трудовий загін «Світанок» комунального закладу «Станція юних натуралістів»  Рівненської обласної ради у складі КОВАЛЬЧУК Дарини, ОЛЕКСІЙЧУК Аліни, МАРКОВОЇ Тетяни, членів гуртка «Юні ботаніки».

У зльоті взяли участь 16 команд з різних областей України. У рамках зльоту відбувалися: творчий звіт, презентація виставки, захист науково-дослідницьких робіт та виставка досягнень юних натуралістів «Виставковий павільйон НЕНЦ».

Трудовий загін «Світанок» комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради посів І місце у Всеукраїнському зльоті виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань закладів загальної середньої та позашкільної освіти. У відкритому захисті науково-дослідницьких робіт у секції  «Овочівництво» КОВАЛЬЧУК Дарина, член трудового загону «Світанок» комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, учениця   9 класу Бронницької гімназії Городоцької сільської ради Рівненського району, за роботу «Дослідження ефективності вирощування помідорів сортів Бобкат F1 та Терра F1 на теплих грядках» виборола  І місце.

У відкритому творчому звіті учнівських виробничих бригад та презентації виставки команда посіла ІІ місце, а у Всеукраїнській виставці досягнень юних натуралістів «Виставковий павільйон НЕНЦ» в номінації «Плодівництво» - І місце. 

Юні аграрії стали переможцями Всеукраїнської виставки досягнень юних натуралістів «Виставковий павільйон НЕНЦ» у номінації «Хліб - символ достатку» з роботою «Як у нас на Україні».

Трудовий загін «Світанок» комунального закладу «Станція юних натуралістів»  Рівненської обласної ради нагороджено грамотами Національного еколого-натуралістичного  центру учнівської молоді Міністерства освіти і наук України та пам’ятною медаллю за І місце у Всеукраїнській виставці досягнень юних натуралістів «Виставковий павільйон НЕНЦ», члени загону одержали подарунки від спонсорів заходу – компанії «SYNGGENTA».

У Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти взяла участь команда учнівського лісництва «Діброва» Вовковиївського ліцею Демидівської селищної ради Дубенського району, яка нагороджена дипломом учасника, а ХОМЯК Денис, вихованець учнівського лісництва – дипломом ІІІ ступеня у захисті науково-дослідницьких робіт (робота «Дослідження регенераційної здатності зелених стеблових живців Павловнії повститстої (Paulowniatomentosa) у теплиці Вовковиївського лісництва ДП «Млинівський лісгосп»), секція «Лісовідновлення та лісорозведення».

У рамках заходів проведено майстер-клас за тематикою «Впровадження інноваційних технологій в освітній процес закладів загальної середньої та позашкільної освіти».