1 2 3 4

Про участь у Всеукраїнському зльоті юних дослідників-природознавців

15 червня 2022 - Администратор
Про участь у Всеукраїнському зльоті юних дослідників-природознавців

 На виконання плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2022 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) з 6 по 10 червня 2022 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проводив Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців.

Програма заходу з агробіологічного профілю передбачала, опанування учнівською молоддю матеріалів освітнього, пізнавального характеру, проведення профорієнтаційних заходів, організацію науково-практичної конференції в онлайн режимі.

 Рівненщину представляла БОБОРОВСЬКА Аліна, вихованка гуртка «Я досліджую рідну природу» комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, учениця 11 класу Колоденського ліцею Корнинської сільської ради Рівненського району. Вона презентувала доповідь на тему: «Біологічні методи боротьби з фітофторозом детермінантних помідорів сорту Ляна».

Аліну нагороджено Дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Вітаємо вихованку з перемогою та висловлюємо подяку Валентині БОБРОВСЬКІЙ, науковому керівнику учнівського проєкту за підготовку дослідника-природознавця до участі у Зльоті та науково-практичній конференції.