1 2 3 4

Про засідання методичного об’єднання керівників гуртків відділу екології та ландшафтного дизайну на тему «Дистанційне навчання як невідʼємний атрибут сучасної освіти в позашкіллі»

19 травня 2022 - Администратор

 ­­­­­­­­­­­19 травня 2022 року відбулося засідання методичного об’єднання керівників гуртків відділу екології та ландшафтного дизайну на тему «Дистанційне навчання як невідʼємний атрибут сучасної освіти в позашкіллі».

Керівники гуртків обмінялися досвідом проведення занять у дистанційному форматі.  Під час онлайн занять вони демонстрували як можна організувати практичну роботу, яка була запланована, гуртківцям в домашніх умовах, як правильно висівати насіння квітково-декоративних рослин, проводили майстер-класи з виготовлення аплікацій з паперу, виробів з природного матеріалу, малювання, проводили екскурсії по території закладу, в тепличному комплексі.

 

Для керівників гуртків був проведений майстер-клас «Живцювання квітково-декоративних кущів». Педагоги заклали шкілку для укорінення живців самшиту, ялівцю, спіреї, туї, піроканти, барбарису, форзиції та інших кущів. Загальна кількість – близько 1000 шт. Набутими знаннями та навичками керівники гуртків поділяться зі своїми вихованцями, а укорінені живці кущів будуть висаджені на території Станції.

На завершення засідання відбулося активне обговорення планів щодо подальших форм проведення методичних об’єднань відділу екології та ландшафтного дизайну.