1 2 3 4

Про проведення науково-технічного конкурсу «Eкo-Техно Україна» у 2023-2024 навчальному році

12 вересня 2023 - Администратор

 РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс (0362) 63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net,  www.rivneosun.com.ua

04 вересня 2023 р.  №  01­-33/272

Керівникам органів управління освітою територіальних громад, сіл, селищ, міст

 

Про проведення науково-

технічного конкурсу «Eкo-

Техно Україна» у 2023-2024

навчальному році

 

Відповідно до плану проведення обласних заходів і плану участі дітей та учнівської молоді у всеукраїнських організаційно-масових заходах за основними напрямами позашкільної освіти у 2023 році, затвердженого наказом департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від  08 грудня 2022 року №191, Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Міністерства від 28.11.2022 № 1063, та з метою виявлення й підтримки учнівської молоді, обдарованої в різних сферах науки і техніки, інтеграції в міжнародний освітній простір, впродовж вересня 2023 року – березня 2024 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України спільно з Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» проведуть науково-технічний конкурс «Eкo-Техно Україна» - національний етап Міжнародної науково-технічної виставки Regeneron ISEF-2024. Положення про захід розміщено на сайті https://nenc.gov.ua/

Конкурс відбудеться за Правилами проведення Міжнародної науково-технічної виставки Regeneron ISEF-2024, які будуть оголошені додатково і розміщуватимуться на сайтах https://isef.nenc.gov.ua/

«Eкo-Техно Україна» в частині «Еко–Україна» буде проведено Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України у таких категоріях:

- науки про тварин (ANIM);

- науки про рослини (PLNT);

-  поведінкові та суспільні науки (BEHA);

-  біомедичні та медичні науки (BMED);

-  клітинна та молекулярна біологія (CELL);

-  трансляційна медична наука (TMED);

-  мікробіологія (MCRO);

- біохімія (BCHM);

- хімія (CHEM);

- науки про Землю та навколишнє середовище (EAEV);

- екологічна інженерія (ENEV).

«Eкo-Техно Україна» в частині «Техно–Україна» буде проведено Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» у таких категоріях:

- біомедична інженерія (ENBM);

- обчислювальна біологія та біоінформатика (CBIO);

- вбудовані системи (EBED);

- енергетика: Стійкі матеріали та дизайн (EGSD);

- інженерна механіка (ENMC);

- матеріалознавство (MATS);

- математика (МАТЕМАТИКА);

- фізика та астрономія (PHYS);

- робототехніка та інтелектуальні машини (ROBO);

- системне програмне забезпечення (SOFT).

 До участі в «Eкo-Техно Україна» у 2023-2024 навчальному році запрошуються учні  9-11 класів закладів загальної середньої освіти та учні (вихованці) закладів професійно-технічної і позашкільної освіти, яким станом на 01 травня 2024 року не виповниться 20 років. Наукові проєкти  мають бути виконані учасниками індивідуально  або у складі команди  (2-3 дослідники, які працювали над спільною темою проекту).

Для участі в конкурсі необхідно до 10  січня 2024 року надіслати конкурсні матеріали в електронному вигляді на електронну адресу rivneosun2007@ukr.net та паперових носіях на поштову адресу 33028,  м. Рівне, вул. В. Чорновола, 79-Б, комунальний заклад «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради.

На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників для подальшої участі у конкурсі. Просимо зазначену інформацію довести до відома керівників та учнів закладів загальної середньої, професійно-технічної та позашкільної освіти.

Детальну інформацію можна отримати за телефоном: (0362)635029, 0987144424 (БОБРОВСЬКА Валентина, координатор конкурсу).

 

 

Голова комісії з реорганізації-

заступник директора

з навчально-виховної роботи

комунального закладу «Станція юних

натуралістів» Рівненської обласної ради                                                                 Людмила ГАЙДАЧЕНКО

 

 

 

Бобровська Валентина

(0362) 63-50-29