1 2 3 4

Про проведення обласного етапу Всеукраїнської акції «Писанкове дерево перемоги»

20 cічня 2023 - Администратор

 РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.net    www.rivneosun.соm.ua

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 19січня  2023р.  № 01-33/30

 

 

Керівникам органів управління освітою територіальних громад, сіл, селищ, міст

 

Про проведення обласного етапу

Всеукраїнської акції

«Писанкове дерево перемоги»

 

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки від 06 січня 2023 р. № 5, у 2023році комунальний заклад «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, з метою формування національної самосвідомості, відновлення історичної справедливості, практичного 

вивчення великого матеріального спадку українського народу,активізації творчої активності учнівської молоді з практичними результатами у формі матеріалізованого інтелектуального продукту Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України ініціює проведення Всеукраїнської акції «Писанкове дерево Перемоги».

Завдання акції полягає у cтворенні писанок в орнаментальних мотивах і кольорі з побажаннями «Перемоги Україні». В писанках наша мальована молитва про злагоду і мир поміж людьми  символ України та ціла світоглядна система в орнаментах-мотивах.

Писанка – яйце, декороване традиційними символами, які пишуться за допомогою воску і барвників.

До участі в акції запрошуємо учнівську молодь закладів загальної середньої та позашкільної освіти, студентів закладів середньої спеціальної і вищої освіти.

Просимо до 10 березня2023 року надіслати 2-5писанки від громади(на шнурочках для підвіски) з орнаментами характерними вашій місцевості на поштову адресу  доставкою): 33015 м. Рівне, вул. В.Чорновола  79б,  комунальний заклад «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради  поміткою «Писанка») (обов’язково з кур’єрською доставкою)  на ім’я: ШЕХТЕР Лілія (контактний телефон: 0986023088).

До писанок докласти паспорт на роботу зі світлиною виробу, вказати прізвище, ім’я та по батькові автора, клас/курс та повну назву закладу освіти (обов’язково вказувати область, громаду,район), керівник (прізвище, ім’я).

Для якісного підведення підсумківакціїнадіслані роботиобовязково необхідно зареєструвати в гугл формі за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1i8RcHAVwLhHdzknUyf4UHEMlzcn4PisZ9QTECPptRV4/edit

Надіслані Вами писанки будуть розміщені на «Писанковому дереві Перемоги» в м. Рівне, роботи переможців – в Національному еколого-натуралістичному центріучнівської молоді.

Активні учасники Всеукраїнської акції «Писанкове дерево Перемоги» будуть нагороджені дипломами комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, світлини писанок, які будуть відправлені на всеукраїнський етап акції,будуть розміщені в науково-художньому журналі для дітей та юнацтва «Паросток»та на сайті НЕНЦ.

Зауважуємо: при створенні новітніх мистецьких продуктів просимо дотримуватися норм українського законодавства, яке зобов’язує з належною пошаною ставитися 

до думок та переконань українського суспільства.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті: https://nenc.gov.ua

 

Директор Станції юних натуралістів                         Володимир ВОРОБЕЙ

 

Лілія Шехтер (0362) 63-50-29

 

                                                                                 Додаток

                                                                                 до листакомунального закладу

                                                                                «Станція юних натуралістів»      

                                                                                Рівненської обласноїради

                                                                                 від 19. 01. 2023 30 

 

ПАСПОРТ

 

Всеукраїнська  акція«ПИСАНКОВЕ ДЕРЕВО ПЕРЕМОГИ»

Автор: БАЧЕВИЧ Ольга,  13 років,  учениця 5 класу Рівненського ліцею №1 Рівненської міської ради Рівненського району  (якщо це від школи, а не від гуртка)(вихованка гуртка «Екосвіт» комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради) (якщо це від закладу позашкільної освітиабо від гуртка в школі)

КЕРІВНИК: ДЕМЯНЮК Анна