1 2 3 4

Інформація про IХ Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних екологів

22 червня 2015 - Администратор
Інформація  про  IХ  Всеукраїнський  експедиційно-польовий збір команд юних екологів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-Б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net www.rivneosun.com.ua

­­­­­­­­­­­­-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

22 червня 2015 р.    01-04 /182

 

Рівненська обласна рада

 

Інформація

про  IХ  Всеукраїнський

експедиційно-польовий збір команд юних екологів

 

З 16 по 19 червня  у Львівській області  пройшов ІХ Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних екологів.

Організаторами заходу є Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з комунальним закладом Львівської обласної ради „Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді”.

 Рівненську область представляли Довгалюк Олександра, вихованка гуртка  „Юні метеорологи” комунального закладу „Станція юних натуралістів”  Рівненської обласної ради та Дубина Зоряна, вихованка гуртка „Основи дослідницької діяльності” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Радивилівської районної ради Рівненської області.

В рамках заходу під керівництвом вчених  інституту екології Карпат НАН України та науковців біологічного факультету Львівського Національного університету ім. І. Франка  проведено польові практикуми на території Національного природного парку „Сколівські Бескиди” з  ботаніки, екології, ентомології, орнітології, зоології, гідробіології, гідроекології, здійснено екологічні екскурсії в урочище „Павлів Потік”, „Чудилів потік”, до озера „Журавлине” та на водоспад „Кам’янка”.

Учасники збору взяли участь у фотовиставці „Тваринний світ”, „Рослинний світ”, „Екосистеми природоохоронних територій”.

Команда юних екологів отримала Дипломи за кращі дослідження в номінаціях „Ботаніка”, „Екологія”, „Гідробіологія”, „Орнітологія”,  „Гідро екологія” та за кращу презентацію в номінації „Презентація наукових досліджень”.

За результатами усіх конкурсів і змагань команда юних екологів Рівненщини посіла ІІІ місце у  ІХ Всеукраїнському експедиційно-польовому зборі команд юних екологів.

 

Директор Станції юних натуралістів                                               Т.Остафійчук