1 2 3 4

Інформація про проведення обласного семінару для вчителів біології, екології та керівників гуртків еколого-натуралістичного напрямку

17 лютого 2022 - Администратор
Інформація про проведення обласного семінару для вчителів біології, екології та керівників гуртків  еколого-натуралістичного напрямку

Відповідно до плану роботи комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради на 2022 рік, з метою координації участі учнівської молоді закладів загальної середньої та позашкільної освіти в дослідницько-природоохоронних конкурсах, 15 лютого 2022 року на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради відбувся обласний семінар «Сучасна модель організації дослідницько-природоохоронної діяльності в закладах освіти області через участь в акціях і конкурсах еколого-натуралістичного змісту»  в онлайн форматі на платформі Meet. 

До участі в семінарі долучилися 95 учасника - вчителі біології, екології та керівники гуртків еколого-натуралістичного напряму.

З вітальним словом звернувся до слухачів   ВОРОБЕЙ Володимир, директор комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради.

МОРОЗ Євдокія, методист, розпочала семінар з доповіддю «Формування екологічної культури вихованців у закладах освіти», де ознайомила  учасників семінару з особливостями проведення очних дослідницько-природоохоронних конкурсів еколого-натуралістичного напряму.

ВЛАСЮК Інна, методист, донесла до слухачів детальну інформацію про заочні обласні та всеукраїнські етапи конкурсів, які заплановані на другий семестр навчального року.

ВЛАСИК Алла, завідувач відділу біології та валеології, розповіла про обласні та всеукраїнські етапи  трудових акцій та природоохоронних операцій.

ШЕХТЕР Лілія, завідувач організаційно-масового відділу, зупинилась на основних моментах організації очних етапах конкурсів екологічної просвіти.

ДУЖУК Сніжана, завідувач методичного відділу, поділилася досвідом використання онлайн сервісів для реєстрації та оформлення конкурсних робіт еколого-натуралістичного напряму.

Модератор семінару - ГАЙДАЧЕНКО Людмила, заступник директора з навчально-виховної  роботи.