1 2 3 4

Інформація про участь Рівненської делегації у фінальному етапі ХIV Всеукраїнського конкурсу „Земля – наш спільний дім”

15 травня 2015 - Администратор
Інформація   про участь Рівненської делегації у фінальному етапі     ХIV Всеукраїнського конкурсу „Земля – наш спільний дім”

 

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-Б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 15  травня  2015 р. №   01-04 /142

 

 


 

Інформація

 про участь Рівненської делегації у фінальному етапі   

ХIV Всеукраїнського конкурсу „Земля – наш спільний дім”

 

 

З 12 по 14 травня 2015 року у м. Луцьку  на базі Волинського обласного еколого-натуралістичного центру пройшов фінальний етап ХIV Всеукраїнського конкурсу „Земля – наш спільний дім”.

Організатором заходу є  Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації та Волинський обласний еколого-натуралістичний центр.

Конкурс проводився з метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи.

          Учасниками заходу стали  23 команди юних природоохоронців майже з усіх регіонів України.

Тема заходу: „Збереження водних ресурсів України”.

Під час конкурсу команди продемонстрували крім традиційного жанру екологічної агітбригади, місцеві та глобальні екологічні проблеми в жанрах еко-вистави, ліричної новели, еко-притчі, еко-мюзиклу, літературно-музичної композиції, еко-шоу та екологічного КВК.

Рівненщину представляла екологічна агітбригада „Зелений патруль” Горбаківського навчально-виховного комплексу „Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів” Гощанської районної ради -   переможець обласного конкурсу.

Урочисте відкриття заходу відбулося на базі Палацу культури м. Луцька, на якому Тамара Радченко, завідувач відділу екології Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, повідомила, що за 14 років Всеукраїнський конкурс „Земля  - наш спільний дім” допоміг виявити безліч дитячих талантів і обдарувань, взяти особисту участь у практичній природоохоронній діяльності, ознайомити різні верстви населення, органи влади та громадськість з екологічною ситуацією на місцевому, регіональному та державному рівнях. 

Програмою заходу було передбачено: перегляд вистави „Максим Буруля” у драматичному  театрі   ім. Т.Шевченка, прогулянка вечірнім містом, екскурсія до Луцького замку.

Представники Рівненщини  отримали  почесну Грамоту за високий рівень акторської майстерності та проявлену творчість у висвітленні екологічних проблем.

В наступному 2016 році тематикою Всеукраїнського конкурсу „Земля  - наш спільний дім” буде „Збереження та раціональне використання ґрунтів”.

 

 

Директор комунального закладу

Станція юних натуралістів

Рівненської обласної ради                                                           Т. Остафійчук