1 2 3 4

Інформація про участь Рівненської делегації у очному етапі Всеукраїнських конкурсів

12 лютого 2016 - Администратор
Інформація про участь Рівненської делегації  у очному етапі Всеукраїнських конкурсів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-Б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.соm.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

12 лютого2016 р.    01-04 / 35

 

 

 

Про участь Рівненської делегації

у очному етапі Всеукраїнських конкурсів

 

З 09 по 11 лютого 2016 року у м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся Всеукраїнський конкурс

винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму та Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників.

Організаторами заходу є  Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

Конкурси сприяли модернізації змісту науково-пошукової,  експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, яка займається дослідництвом. Роботи мали практичне спрямування, вирішували пріоритетні проблеми сучасної науки, базувалися на результатах самостійних досліджень учнів, мали практичне застосування.

Рівненщину представлялиі вибороли місця: наВсеукраїнському конкурсі

винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму у категорії,,Екологічно безпечні технології та прикладна екологія”–Марчук Ольга, учениця 9 класу Колоденської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненського району, з роботою „Фітопланктон – індикатор забруднення річки Усті” – посіла ІVмісце;на Всеукраїнському конкурсі юних зоологів і тваринниківу секції ,,Зоологія” -Гедзюк Владислав, вихованець Екологічного центру Рівненського міського Палацу дітей та молоді,з проектом „Особливості видового складу птахів міста Рівне та його околиць” – ІІ місце; Глущик Марта, учениця 9 класу Злазненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Костопільського району, з роботою „Дослідження ентомофауни Базальтівського лісництва на прикладі Дуба звичайного” у секції Зоологія” отримала диплом учасника.

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                              Т.Остафійчук