1 2 3 4

Інформація про участь у ІХ Всеукраїнському зльоті учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів

11 вересня 2015 - Администратор
Інформація про  участь у ІХ Всеукраїнському зльоті учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-Б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 11 вересня  2015 р.  № 01-04 /223

 

 

 

 

 

 

 

Інформація

про  участь у ІХ Всеукраїнському зльоті учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів

 

8-10 вересня 2015 року на базі Українського дитячого центру „Молода Гвардія” у м. Одеса пройшов ІХ Всеукраїнський зліт виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Організаторами зльоту є Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Одеський обласний гуманітарний центр позашкільної освіти та виховання.

Зліт проводився з метою підвищення рівня трудового виховання учнівської молоді, поліпшення ефективності роботи учнівських виробничих бригад і трудових загонів, професійного самовизначення учнівської молоді.

Команду Рівненщини представляв трудовий загін „Світанок” комунального закладу „Станція юних натуралістів Рівненської обласної ради у складі: Целюх Яни, члена гуртка „Основи біології”, Франчук Марії, Панчука Анатолія, членів гуртка „Юні садівники”.

У зльоті взяли участь 15 команд з різних областей України. У рамках зльоту відбувся творчий звіт, презентація виставки „Щедрість рідної землі” та захист науково-дослідницьких робіт.

 

Команда Рівненщини посіла ІІІ місце у номінації „Презентація виставки”, Франчук Марія зайняла ІІ місце у захисті науково-дослідницької роботи „Прискорене розмноження перспективних сортів ремонтантної малини в умовах Рівненського Полісся”. 

 

Трудовий загін „Світанок” комунального закладу „Станція юних натуралістів Рівненської обласної ради посів ІІ місце У ІХ Всеукраїнському зльоті виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Учасники зльоту відвідали Одеський державний аграрний університет, Одеський національний університет ім.І.І.Мечнікова, де відбулися зустрічі з науковцями біологічного факультету.

Юннати змогли побачити роботу Одеського екологічного центру „Афаліна”, побувати на екскурсії по місту Одеса та відпочити на березі Чорного моря.

 

Директор Станції юних натуралістів                                                               Т. Остафійчук