1 2 3 4

Інформація про участь у круглому столі для учасників творчих груп по створенню підручників та інших методичних матеріалів для позашкільних навчальних закладів

22 травня 2015 - Администратор
Інформація  про участь у круглому столі  для учасників творчих груп по  створенню підручників та інших методичних матеріалів   для позашкільних навчальних закладів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-Б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net

­­­­­­­­­­­­

 

22 травня  2015 р.  № 01-04 /155

 

 


 

Інформація

про участь у круглому столі  для учасників творчих груп по

створенню підручників та інших методичних матеріалів

 для позашкільних навчальних закладів

 

21 травня 2015 року на базі Хмельницького еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся круглий стіл для учасників творчих груп по створенню підручників та інших методичних матеріалів для позашкільних навчальних закладів.

Захід проводиться з метою підвищення ефективності роботи по створенню навчальних методичних матеріалів при лабораторії підручникотворення Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України. Творчі групи, до складу яких залучили кращих фахівців позашкільних навчальних закладів України, мають організувати створення підручника та інших методичних матеріалів педагогів-позашкільників.

Рівненщину представляли 2 учасники творчої групи ­– Бобровська Валентина Анатоліївна, завідувач відділу біології та сільського господарства та Луцишин Світлана Михайлівна, керівник гуртків комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради .

Учасники круглого столу обмінялися досвідом і висловили свої ідеї щодо створення якісного підручника для позашкільних навчальних закладів, який буде орієнтований на розкриття творчого потенціалу кожного вихованця позашкільної установи.

 

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                              Т. Остафійчук