1 2 3 4

Інформація про участь у VІ Всеукраїнському форумі учнівської та студентської молоді „Дотик природи” 2015

26 жовтня 2015 - Администратор
Інформація  про участь у VІ Всеукраїнському форумі учнівської та студентської молоді „Дотик природи” 2015

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-Б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net

­­­­­­­------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22 жовтня 2015 р.    01-04 /258

 

Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації

 

 

Інформація

 

про участь у VІ Всеукраїнському форумі учнівської та студентської молоді „Дотик природи” 2015

 

19-21 жовтня 2015 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді у м. Києві відбувся VІ Всеукраїнський форум учнівської та студентської молоді „Дотик природи” 2015.

Організатором заходу є  Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

Форум проводився з метою виявлення та підтримки обдарованої студентської та учнівської молоді, примноження інтелектуального потенціалу держави, підготовки майбутньої наукової зміни, сприяння переходу України на інноваційний шлях розвитку, поліпшення якості природничої освіти.

Форум сприяв пошуку учнів і студентів, які мають досвід дослідницько-експериментальної роботи у галузях природничих наук.

Студенти та школярі старших класів з усієї України презентували власні науково-дослідницькі роботи у формі стендового захисту з восьми тематичних категорій: ботаніка, зоологія, мікробіологія, екологія та проблеми довкілля, науки про Землю (географія, геологія), науки про людину (анатомія, фізіологія, охорона здоров`я, психологія і поведінка), хімія та біоінженерія; фізика та астрономія.

У Форумі взяли участь близько 200 учасників: студенти та учні із 23 регіонів України (21 область, АР Крим та м. Києва).

         Рівненщину представляли 10 переможців заочного етапу:  Стельмах Назар, Іщук Антон, вихованці Екологічного центру Рівненського міського палацу дітей та молоді; Кліценко Іванна, учениця 9 класу, Стасюк Софія, учениця 11 класу Дубровицького навчально-виховного комплексу „Ліцей – школа” Дубровицької районної ради; Кравчук Іван, учень 11 класу, Надаховський Владислав, учень 10 класу, Ткач Оксана, учениця 11 класу Квітневської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дубенської районної ради; Гонтарук Лілія, Качан Яна, Пастух Роман, учні 10 класу Пляшівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Радивилівської районної ради.

 

Представники команди Рівненської області працювали у шести секціях: ботаніка, зоологія, мікробіологія, екологія та проблеми довкілля, науки про Землю (геологія), науки про людину (охорона здоров`я, психологія і поведінка) та відзначені подяками Міністерства освіти і науки за участь у  Всеукраїнському форумі учнівської та студентської молоді „Дотик природи”.

 

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                      Т. Остафійчук