1 2 3 4

Інформація про участь у Всеукраїнському семінарі-тренінгу для координаторів програми GLOBE у м. Ужгород

8 червня 2015 - Администратор
Інформація про участь у Всеукраїнському семінарі-тренінгу для координаторів програми GLOBE у м. Ужгород

 

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-Б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net, www.rivneosun.com.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------

08 червня 2015 р.  №   01-04 /169

 

 

 


 

 

 

Інформація

про участь у Всеукраїнському семінарі-тренінгу для координаторів програми GLOBE

 

З 3 по 5 червня 2015 р. у м. Ужгород Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Закарпатським обласним еколого-натуралістичним центром був проведений четвертий Всеукраїнський семінар-тренінг для координаторів програми GLOBE.

Семінар відвідали 16 учасників з Сумської, Тернопільської, Одеської, Чернівецької, Чернігівської, Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Вінницької, Закарпатської областей та м. Києва.

Основною метою зустрічі було поширення найкращих практик розвитку програми GLOBE між учасниками, визначення планів та пріоритетів на 2015-2016 рр., підвищення професійного рівня вчителів GLOBE через участь у навчальних тренінгах.

Учасники мали змогу поспілкуватися з представниками Закарпатського гідрометцентру, Ужгородського національного університету, Карпатського біосферного заповідника, Басейного управління водних ресурсів річки Тиса, а також пройти тренінги щодо користування веб-сайтом та методиками GLOBE.

На семінарі було затверджено склад першої Координаційної ради GLOBE, яка займатиметься стратегічним плануванням та розвитком програми GLOBE в Україні. До складу Ради ввійшла завідувач методичного відділу комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради Гайдаченко Л.П. По завершенню семінару до 20-річчя програми GLOBE буде випущено фільм в рамках телепередачі „Шовкова косиця” на телеканалі Тиса-1.

 

Директор Станції юних натуралістів                                             Т. Остафійчук