1 2 3 4

Наказ про підсумки обласного заочного етапу Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну „Квітуча Україна”

17 квітня 2015 - Администратор

УКРАЇНА

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ

 

 

Н А К А З

 

 

16. 04. 2015

 

м. Рівне

214      

 

 

 

Про підсумки   обласного заочного етапу

Всеукраїнського конкурсу з квітникарства

та ландшафтного дизайну „Квітуча Україна”

 

Відповідно до Положення про управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації від 14 січня 2013 року № 11, на виконання Плану проведення обласних масових заходів і участі дітей та учнівської молоді у Всеукраїнських заходах  за напрямами позашкільної освіти у І півріччі 2015 року, затвердженого наказом управління освіти і науки облдержадміністрації від 05.01.2015 № 1, підбито підсумки участі школярів та учнівської молоді у обласному заочному етапі Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну „Квітуча Україна”.

         Виходячи з зазначеного, згідно з рішенням журі

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Інформацію про результати обласного заочного етапу Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну “Квітуча Україна, що додається, взяти до уваги.

 

2. Нагородити дипломом управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації переможців обласного заочного етапу Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну „Квітуча Україна”:

членів гуртка „Юні квітникарі”(керівник Катюха В.В.), „Захоплююче лозоплетіння” (керівник Редько Т.В.)  комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради;

членів гуртка „Юні квітникарі” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради (керівник Власюк Л.М.);

членів гуртка „Екологічний дизайн” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради;

членів гуртка „Юні квітникарі” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради (керівник Катюха В.В.).

3. Відзначити подякою управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації за участь у обласному заочному етапі Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну “Квітуча Україна”:

членів гуртка „Агрохімічні властивості ґрунтів Полісся” Великожолудської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Володимирецького району;

членів гуртка „Юні дослідники” Білогородської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Дубенського району;

команду навчально-виховного комплексу „Кутянківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок” Острозького району;

членів гуртка „Квітникарі” районного будинку творчості школярів Млинівського району;

учнів Рокитнівського навчально-виховного комплексу „Школа І ступеня – гімназія”;

членів гуртка „Юні квітникарі” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради (керівник Гриневич Л.В.).

 

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника управління – начальника відділу виховної роботи та соціального захисту дітей управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Пекарського О.М.

 

 

 

Начальник управління                                                                        Г. Таргонський

 

 

 

 

 

 

 

Додаток

до наказу управління освіти і

науки Рівненської обласної

державної адміністрації

від 16. 04. 2015  № 214

 

 

ІНФОРМАЦІЯ

про результати обласного заочного етапу Всеукраїнського конкурсу

з квітникарства та ландшафтного дизайну „Квітуча Україна”

 

Проведення  Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну “Квітуча Україна” сприяє формуванню екологічної культури особистості, залученню учнівської молоді до роботи з покращення зовнішнього озеленення та ландшафтного дизайну територій навчальних закладів.
          В конкурсі взяли участь заклади освіти Володимирецького, Дубенського, Острозького, Млинівського,  Рівненського,  Рокитнівського, Сарненського районів, комунальний заклад „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради.

Проект членів гуртка „Екологічний дизайн” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради „Фітокуточок релаксації „Юннатівський” передбачає створення ландшафтного куточка для відпочинку та тренування органів чуття.

Члени гуртків „Юні квітникарі” (керівники Власюк Л.М., Катюха В,В,) комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради представили проекти „ Краю мій – розмаю” та „ Квітуй Україно – країна миру і добра”. Ідея  проектів - це планування маленького квіткового острівця, з використанням кольорового каміння, малих архітектурних форм (глечик, візок), однорічних квіткових рослин. 

Цікавим є проект членів гуртка „Юні квітникарі” (керівник Катюха В.В.), „Захоплююче лозоплетіння” (Редько Т.В.)  комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради під назвою „Казкове мереживо”. Вони використали малу архітектурну форму (павич виконаний із лози) і вдало підібрали квіткові рослини як за художнім смаком так і за кольором.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Директор комунального закладу

„Станція юних натуралістів”                                            

Рівненської обласної ради                                   Т. Остафійчук                                                                                                                                                                                                                           

Заступник начальника управління –

начальник відділу виховної роботи та

соціального захисту дітей управління

освіти і науки                                                                   О. Пекарський