1 2 3 4

Про День позашкілля 2022

26 вересня 2022 - Администратор
Про День позашкілля 2022

 25 вересня щороку уся освітянська родина України відзначає День позашкілля. На Рівненщині це свято пройшло у дружньому колі педагогів-позашкільників, дітей, батьків, депутатів і представників департаменту освіти. В центрі міста, на подвір’ї обласного краєзнавчого музею, було організовано кілька тематичних локацій. Усі бажаючі мали можливість взяти участь в майстер-класах, іграх, змаганнях.

Керівники гуртків і вихованці комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради запропонували рівнянам і гостям міста спробувати свої сили у створенні оберегів з природного матеріалу, скуштувати ароматного фіточаю, спробувати на смак дари юннатівського саду. Молодші навчилися виготовляти прикраси з бісеру, плодів і листків дерев, старші – вивчили кілька патріотичних пісень під час співанки «У дружньому колі» від юннатів. Малюки були в захваті від спілкування з тваринами живого куточку. Дорослі багато говорили про екологію, про важливість збереження природи для наступних поколінь, про виклики, пов’язані з воєнним станом в країні.
Завдяки збройним силам України, які боронять нашу країну від ворога, свято Позашкілля вдалося! Дякуємо нашим воїнам за можливість продовжувати робити важливу справу – вчити дітей і формувати в них свідоме ставлення до довкілля.
 
ВІДЕО: