1 2 3 4

Про проведений Місячник зимуючих птахів

2 березня 2023 - Администратор

 РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79б, тел./факс   63-50-29

Е-mail rivneosun2007@ukr.netwww.rivneosun.com.ua

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

02 березня 2023 р.  № 01-33/86

 

 

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді

 

Рівненська обласна рада

 

Департамент освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації

 

 

Про проведений Місячник

зимуючих птахів

 

Упродовж лютого 2023 року в комунальному закладі «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради пройшов місячник зимуючих птахів. Під час місячника вихованці гуртків ознайомились з видовим різноманіттям зимуючих птахів своєї місцевості, вивчали біологію птахів та аспекти їх підгодівлі під час бесід «Значимість птахів для людини. Охорона птахів», які проводили педагогічні працівники Станції.

Усі вихованці гуртків активно долучились до заготівлі кормів для птахів та підгодовували їх упродовж зимового періоду. В рамках місячника керівники гуртків провели бесіди, ігри, вікторини, конкурси, які сприяли розвитку гуманного ставлення до птахів, мотивації до їх охорони. Юннати збирали цікаві факти про життя птахів та обмінювались інформацією під час занять. Вихованці гуртків разом з керівниками виготовляли стіннівки «У світі  орнітології», у яких розмістили  кросворди,  ребуси та інформацію про особливості життя зимуючих птахів, відвідали майстер-класи «Виготовлення моделей птахів в техніці орігамі», «Виготовлення годівничок», «Намалюй птаха».