1 2 3 4

Про проведений творчий вечір у майстерні «Гітара і ми» на тему «Всі разом ми – одна родина»

6 грудня 2021 - Администратор
Про проведений творчий вечір у майстерні «Гітара і ми» на тему «Всі разом ми – одна родина»

 У комунальному закладі «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради пройшла зустріч у творчій майстерні «Гітара і ми» на тему «Всі разом ми – одна родина», присвячена Міжнародному дню благодійності, яку організували вихованці гуртка «Екосвіт» з керівником ШЕХТЕР Лілією, завідувачем організаційно-масового відділу.

Метою заходу було виховання духовної культури, патріотизму, єдності, найвищих загальнолюдських цінностей – милосердя, любові до ближнього, взаєморозуміння, поваги, розвиток творчих здібностей учнівської молоді, вміння працювати в команді. До творчого спілкування долучились вихованці Станції, педагоги, батьки та гості, які мали змогу не тільки довідатись про історію пісенної творчості авторів і виконавців різних держав, але й самі виконували пісні, визначали найулюбленіші та долучились до виступів в імпровізованій формі.

Організатори заходу підготували збірку пісень, в яких озвучувались теми материнства, добра, любові до Батьківщин, кохання, любові до природи, проникливо висвітлювалась тема війни в Україні. Юні виконавці дали можливість замислитись, переусвідомити, відчути важливість збереження миру та єдності, зрозуміти важливість життєвих цінностей.

Зворушливим моментом зустрічі стали виступи випускників Станції юних натуралістів, які пройшли школу організаторів дозвілля в закладі і розповіли про свої успіхи на студентському етапі життя.

Під час вечора проходило чаювання, яке організували педагоги та вихованці закладу, що створило затишну атмосферу, проникнуту душевністю та теплотою. Творча атмосфера була проникнута авторськими поезіями, музичним супроводом гітар та піснями, які плекають в душах любов, добро і надію.