1 2 3 4

Про проведення обласних етапів Всеукраїнських конкурсів: внутрішнього озеленення закладів освіти «Галерея кімнатних рослин» та зовнішнього озеленення «Парад квітів біля школи»

9 грудня 2022 - Администратор

 Підведено підсумки участі закладів загальної середньої та позашкільної освіти в обласному етапі  всеукраїнських конкурсів  внутрішнього озеленення закладів освіти «Галерея кімнатних рослин» та зовнішнього озеленення закладів освіти «Парад квітів біля школи». На конкурси надіслано 46 робіт виконані  учнями та педагогічними працівниками закладів загальної середньої та позашкільної освіти з 20 територіальних громад Вараського, Дубенського, Рівненського, Сарненського районів та міста Рівного. 

В своїх роботах учні представили світлини колекцій кімнатних рослин, за якими вони доглядають. Учасники конкурсу провели інвентаризацію існуючих зелених насаджень, ознайомились з умовами життя кімнатних рослин та з сучасними технологіями в галузі ландшафтного дизайну та зеленої архітектури, створили проєкти озеленення  закладів освіти, висадили декоративні кущі та квіткові рослини.

21 роботу переможців обласного етапу конкурсів направлено на всеукраїнський етап до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді у  м. Київ.