1 2 3 4

Про участь Рівненської делегації у Х Всеукраїнському зльоті команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів

16 травня 2016 - Администратор
Про участь Рівненської делегації  у Х Всеукраїнському зльоті  команд учнівських лісництв  загальноосвітніх і позашкільних  навчальних закладів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net www.rivneosun.com.ua

 

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

16 травня  2016 р.  №   01-04 /130

 

 

 

 

 

Про участь Рівненської делегації

у Х Всеукраїнському зльоті

команд учнівських лісництв

загальноосвітніх і позашкільних

навчальних закладів

 

 

 

 

11-13 травня 2016 року у місті Черкаси  відбувся Х Всеукраїнський зліт команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

 

Організатором заходу є  Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, управління освіти і науки Черкаськоїобласної державної адміністрації, Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства, комунальний заклад „Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради”.

Зліт проводився з метою формування екологічної культури особистості,поліпшення ефективності роботи учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, поширення кращого педагогічного досвіду щодо організації роботи учнівських лісництв.

Рівненщину представляли: Богданець Владислав, Богданець Ольга та Богданець Вікторія, члени учнівського лісництва „Паросток”  Рокитнівського навчально-виховного комплексу  „Школа І-ІІІ ступенів - ліцей”.

Програма заходу передбачала виставку-презентацію досягнень юних лісівників та захист науково-дослідницьких робіт.

Учасники відвідали Трушівське учнівське лісництво,на території школизаклали алею Слави. Також здійснили подорож Чигиринщиною з відвідуванням Родинного маєтку Богдана Хмельницького, 1100-річного дуба           М. Залізняка в Холодному Яру.

Богданець Владислав презентував  роботу з навчального дослідництва „Природне поновлення сосни звичайної на зрубах з залишенням дерев-насінників на території Рокитнівського лісництва”.

Команда лісівників Рівненщини посіла ІІ місце на Х Всеукраїнському зльотікоманд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

 

 

 

 

Директор Станції юних натуралістів                                                 Т. Остафійчук