1 2 3 4

Про участь у семінарі

12 листопада 2021 - Администратор
Про участь у семінарі

 

10-11 листопада 2021 року агенція регіонального розвитку Рівненської області в рамках виконання грантового проєкту «Розвиток людського капіталу в агроорганічному секторі економіки» провела дводенний семінар «Підготовка до органічного виробництва сільськогосподарської продукції». Семінар проводився спільно з науковими працівниками Національного університету водного господарства та природокористування та СКРИПЧУКОМ Петром, доктором економічних наук, професором НУВГП, керівником Регіонального консультаційно-освітнього центру органічного виробництва у м. Рівне, який розробив програму заходів для реалізації проєкту.

Учасники семінару дізналися про державні програми підтримки аграрного виробництва та про вимоги до стандартизації і сертифікації земель і продукції органічного виробництва. СІЛЕНКО Володимир, науковий керівник експертного відділу компанії БТУ ЦЕНТР, розповів про біологічні препарати у сучасних технологіях органічного землеробства. ПОПОВ Георгій, керівник Клубу натурального землеробства, поділився досвідом біодинамічного вирощування овочевих культур.

БОБРОВСЬКА Валентина, ВЛАСИК Алла, МОРОЗ Євдокія, педагоги відділу біології та валеології комунального закладу «Станція юних натурастів» Рівненської облсної ради, були учасниками даного заходу. Окрім того, учасники семінару мали змогу відвідати приватне підприємство ВІЛІС, поспілкуватися та обговорити основні аспекти організації органічного виробництва на Рівненщині.