1 2 3 4

Про участь у всеукраїнському фестивалі «Лірика природи»

28 березня 2019 - Администратор
Про участь у всеукраїнському фестивалі «Лірика природи»

Всеукраїнський фестиваль «Лірика природи»

З 23 по 25 березня 2019 року у місті Києві Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Благодійною організацією «Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна»  було проведено Всеукраїнський фестиваль «Лірика природи».

Це відкритий мистецький захід, що проводиться з метою підтримки талановитих та обдарованих юннатів, вихованців творчих учнівських об’єднань еколого-натуралістичного профілю, учасників та переможців Всеукраїнських конкурсів еколого-натуралістичного спрямування, забезпечення їх участі у культурно-мистецьких заходах, розвитку творчих здібностей на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України.

Відповідно наказів про підсумки обласного етапу до участі в фіналі Фестивалю «Лірика пророди» в м.Київ були запрошені вихованці Комунального закладу «Степанський Будинок дітей та молоді», керівник: Гаврилюк Сергій Анатолійович, Сарненської районної ради Рівненської області.

Соліст Гомонець Олександр Сергійович вікова категорія (8-10 років) виконав два твори: жартівлива «На городі сухий дуб» та колядку «Ой у полє, полє». Після виконання колядки «Ой у полє, полє» голова журі народний артист України – Мар’ян Ілліч Гаденко підійшов до Олександра обійняв і прокоментував його виступ так: «Ось це справжній талант!».

Солістка Лазарчук Софія Вікторівна (ІІ вікова категорія (11-14 років) виконала веснянку «На тім боці». На адресу Софії теж були сказані приємні коментарі: «Ви молодець, що виконуєте і популяризуєте саме поліські пісні записані від стареньких бабусь і дідусів, бо саме вони несуть в собі традицію поліського співу».

 

За перемогу вихованці змагалися у двох номінація: вокал та хореографія.

 Як підсумок,

у номінації «Вокал»

  • Олександр Гомонець зайняв І місце,
  • Софія Лазарчук І місце.