1 2 3 4

Про участь у Всеукраїнському фестивалы «Україна – сад»

8 грудня 2020 - Администратор
Про участь у Всеукраїнському фестивалы «Україна – сад»

Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2020 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2019 р. № 1489, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді 08 грудня 2020 року провів  Всеукраїнський фестиваль «Україна – сад».

 Фестиваль проводився в форматі онлайн конференції, мета якої  залучення учнівської молоді до наукової, дослідницької, практичної роботи  з садівництва, створення нових садових насаджень у закладах освіти області, вирощування якісного посадкового матеріалу, оволодіння сучасними технологіями вирощування плодово-ягідних культур, формування високого рівня екологічної культури учнів, вихованців та ознайомлення з основами ринкової економіки та сучасними формами господарської діяльності.

Учасниця конференції Ковальчук Дарина, член гуртка «Юні ботаніки» комунального закладу «Станція юних натуралістів»   Рівненської обласної ради, учениця 8 класу Бронницької загальноосвітньої   школи І-ІІ ступенів Рівненської районної ради презентувала роботу «Особливості вирощування кизилу звичайного (Cornus mas)» (керівник ВЛАСИК Алла).

 Дарина повідомила учасникам заходу, що вивчення вирощування кизилу звичайного показало, що незважаючи на його особливості, посиленого антропогенного впливу на його місцезнаходження, рослину можна відтворити, ввести в природу та поширити на нові території. Члени журі задавали запитання учасниці з Рівненщини та високо оцінили її роботу з навчального дослідництва.