1 2 3 4

Про участь у Всеукраїнському юнацькому фестивалі „В об’єктиві натураліста – 2016”

23 травня 2016 - Администратор

 

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ» РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

33028, м.Рівне, вул. В.Чорновола, 79-б, тел./факс   23-01-49

Е-mail rivneosun2007@ukr.net www.rivneosun.соm.ua

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

23 травня  2016 р. №   01-04 /135

 

 

 

 

 

Про участь у Всеукраїнському

юнацькому фестивалі

„В об’єктиві натураліста – 2016”

 

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Івано-Франківським обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді з 18 по 20 травня 2016 року  у селищі Делятин Надвірянського району Івано-Франківської області на базі відпочинкового комплексу „Маливо” проведено Всеукраїнський юнацький фестиваль „В об’єктиві натураліста – 2016” за темою „Збереження та раціональне використання земельних ресурсів України”.  Рівненщину на конкурсі представляли  Василюк Тетяна, учениця 8 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 Рівненської міської ради, вихованка гуртка „Екологічний театр” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради, Сидорчук Юлія, учениця 7 класу Княгининської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, вихованка гуртка „Фотолюбителі” комунального закладу „Районний Будинок учнівської молоді” Дубенської районної ради та Гончарук Олександр, учень 9 класу Малолюбаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Костопільської районної ради, вихованець гуртка „Юні кіноаматори” Костопільського центру технічної творчості та комп’ютерних технологій.

Змагання проходили у чотирьох номінаціях:

- краща фоторобота;

- кращий слайд-фільм;

- кращий відеоролик;

- кращий відеофільм.

Василюк Тетяна, за результатами конкурсу зайняла перше місце у номінації „слайд-фільм”  за роботу „Землю годувальницю потрібно берегти, і тому вивчаємо все ми про ґрунти”, у  якому розповідає про догляд за земельними ділянками позашкільного навчального закладу.

Габор Мар’яна  зайняла друге місце у номінації „відеофільм”. Юннатка представила на розгляд журі відеофільм на тему „Поліський бурштин. Дарунок природи?”, у якому розповіла про власні спостереження за проблемами ґрунтів Білоозерського масиву Володимирецького району Рівненської області.

Сидорчук  Юлія,  у номінації краща фоторобота „Ґрунти”  представила ряд робіт щодо збереження земельних ресурсів та здобула перемогу у бліц-конкурсі фото-робіт, відзнятих учасниками під час фестивалю.

Учасники фестивалю відвідали історико-краєзнавчий музей в Добротівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Надвірянського району, музей історії Надвірянщини, стали учасниками екскурсійно-пізнавальної програми „Вітає Яремчанщина”: побували у м. Яремче на водоспаді, мандрували екологічною стежкою „Скелі Довбуша”. Юні охоронці природи взяли участь у закладанні алеї юннатів на території музею Надвірянщини. Мали змогу милуватись краєвидами  у Карпатському національному природному парку, відвідали Карпатський візит-центр. Юні фотоаматори взяли участь у майстер-класах з фотографування та відео зйомки „Добротівські відслоєння” та під час відвідування  вольєрного господарства. В рамках  фестивалю проходила фотовиставка, організовувались культурно-розважальні програми „Мій рідний край – моя земля”, „З Україною в серці”. У наступному році фестиваль пройде за темою „Ландшафти як середовище життя та об`єкти охорони” у Чернівецькій області.

 

 

Директор

комунального закладу

„Станція юних натуралістів”

Рівненської обласної ради                                                           Т. Остафійчук

 

Шехтер Л.М.(0362)230149(0362)230149