1 2 3 4

Про всеукраїнський родинний конкурс «Український коровай»

12 жовтня 2022 - Администратор
Про всеукраїнський родинний конкурс «Український коровай»

Якщо спитати в українців про національні символи, неодмінно почуєте згадку про коровай! Це не просто хліб, це не просто атрибут певних обрядів, це - частинка серця кожного Українця! Тому, учні опорного закладу "Дядьковицький ліцей " Дядьковицької сільської ради не могли оминути увагою всеукраїнський родинний конкурс «Український коровай». Ретельною була підгтовка - згадували старовинні рецепти, дізнавалися секрети випічки від бабусь... І ось результат!

Климюк Анна, учениця 2 класу і Климюк Єлізавета, учениця 4 класу @Дядьковицького ліцею Дядьковицької сільської об’єднаної територіальної громади Рівненського району, вихованці гуртка «Рослини – символи України» (керівник Ромашко Раїса Ярославівна) комунального закладу "Станція юних натуралістів" Рівненської обласної ради, що працює на базі Дядьковицького ліцею, виплекали чудовий коровай! А все завдяки мамі - Климюк Олені. Гарних доньок виховала і ще й прищепила любов до традицій рідного краю! Завдяки таким мамам тримається наша земля!
Представили його у номінації: Весільний коровай.
Коровай помандрував у м.Київ, до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, де представлятиме Рівненщину. Так про традиції випікання короваю у с.Дядьковичі дізнаються і у столиці. А ми дякуємо діткам, мамі і педагогам! Тримаємо наш фронт! Разом до перемоги!