1 2 3 4

Станція юних натуралістів отримала насіння з Польші

4 травня 2022 - Администратор
Станція юних натуралістів отримала насіння з Польші

 Українська земля щедра на врожаї, особливо якщо про неї добре турбуються. Тому городи і сади України завжди доглянуті. А ще, робота на городі для багатьох це - захоплення всього життя, улюблене хобі, можливість самореалізації. А у ці складні часи городи - це ще й про виживання. Багато людей полишили свої домівки і не мають можливості садити город. А це означає, що західні області мають посадити його і за себе, і за тих, хто вимушено переїхав далеко від свої садків і грядок.

Колектив КЗ "Станція юних натуралістів" Рівненської обласної ради теж не залишається осторонь цієї ініціативи. Ми садимо город!!! А підтримують нас наші друзі з Польші.
Заклад отримав насіння городніх культур від партнерів з гміни Лукта Острудського повіту Вармінсько-Мазурського воєводства. Набори надійшли до Рівненська обласна рада, яка й розподілила їх по закладах освіти, готових вирощувати рослини на своїх ділянках. Така допомога є дуже актуальною, особливо за нинішніх часів. в КЗ «Станція юних натуралістів» мають намір засіяти городиною дослідні ділянки, площа яких становить близько 40 соток.