1 2 3 4

Вітаємо учасників обласного збору учнівських лісництв! Вітальне слово Голови Рівненської обласної організації Товариства лісівників України

6 жовтня 2023 - Администратор

 

Радий вітати учасників обласного збору учнівських лісництв. 

Дякую, що навіть у таких непростих умовах ви активно працюєте, займаєтеся практичною роботою в лісі,  досліджуєте наукові теми, водночас допомагаєте нашим військовим, займається волонтерською роботою. Дякую за підтримку і натхнення вчителям- керівникам учнівських лісництв.
Сьогоднішній захід - це звіт про роботу впродовж року, переконаний, що кожному учнівському лісництву є що показати і про що розповісти. Надзвичайно приємно, що ви всі так цікавиться природною рідного краю, роботою лісівників, вивчаєте і дослідчуєте лісівничу проблематику. 
Сподіваюся, що більшість захоче розвиватися у цьому напрямі і у майбутньому продовжить освіту у профільних вишах. Нині лісове господарство стрімко розвивається, впроваджуються нові, сучасні технології та методи роботи, тому галузь потребує молодих і освічених працівників. Переконаний, що вони серед вас - вихованців учнівських лісництв. 
Бажаю сьогодні всім якнайкраще показати свою роботу і до зустрічі в нашому мирному лісі! 
 
 Голова Рівненської обласної опганізації Товариства лісівників України Віталій Сухович