1 2 3 4

З Днем незалежності України!

23 серпня 2022 - Администратор
З Днем незалежності України!
Від щирого серця вітаємо з величним святом - Днем незалежності України!
 
Український народ зробив свій історичний вибір – бути Україні вільною і суверенною державою! Сьогодні наша країна, весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше - нашу волю та свободу. Долаючи труднощі, відстоюючи незалежність та недоторканість територій, ми розуміємо, що головна цінність та мета обраного нами шляху – це мирне небо, щасливі родини та світле майбутнє.
Шана та вдячність вам, наші захисники і захисниці.
Ми усі схвильовані подіями, які почали відбуватися ще з 2014 року. Військові дії на сході України, які зруйнували долі мирних людей, анексія Криму - все трансформувалося в повномаштабну війну, яку веде РФ проти українців. Всі ці роки наші захисники та захисниці не змикаючи очей та не покладаючи рук боронять нашу рідну державу.
Ми пишаємося нашими випускниками, які обрали професію військового,. Був час, коли вони пропагували збереження довкілля під час виступів екологічного театру. А вихованці гуртка "Зоологи", які дбали про мешканців живого куточка, пішли добровольцями на фронт, щоб захищати свою землю від агресії сусідньої держави.
Від щирого серця ми дякуємо батькам наших вихованців, які на передовій, які займаються волонтерством і своїм прикладом надихають нас вірою у перемогу. А ще, обоє батьків нашої вихованки-випускниці та її брата - вихованця гуртка "Екосвіт" стоять на варті нашої рідної землі. Низький уклін вам за вашу мужність, сміливість та любов до України. Молимося і віримо в перемогу!